in

Regrete pe care le avem la 30 de ani….știai că?

Viața unui om este înconjurată de regrete care cu înaintarea în vârstă pun o presiune din ce în ce mai mare pe umerii noștri, presiune care se resimnte cel mai mult în jurul vârstei de 30 de ani, când prioritar va fi întemeierea unei familii, o locuință, cariera, s.a.

Înaintarea în vârstă, duce la regrete din „tinerețe”, lucruri pe care le-ai mai fi făcut sau pe care le-ai fi schimbat. Trăim o singură dată și zicem că trebuia să fie altfel, să trăim viața pe care o dorim.

Unul dintre cele mai comune regrete al unei persoane de 30 de ani, e că nu a petrecut destul timp cu parinții. Un simplu lucru care nu s-a putut realiza, o simplă conversație, o plimbare, vacanță împreună cu parinții, macină gândurile multor persoane.

Un alt regret deseori regăsit este punerea job-ului pe primul loc. Acest regret este prezent de cele mai multe ori la oamenii care încă nu și-au găsit sufletul pereche până la această vârstă, când normal ar fi în plan întemeierea unei familii.

Când suntem mici facem exces de multe lucruri care ne fac rău, precum țigări, băutură si droguri. 

Până la vârsta de 30 de ani poate doream să economism o sumă de bani pentru a preveni problemele financiare, aspect care deseori apare în viață și care nu este ușor de depășit.

Viața e plină de regrete și mulți au ajuns din cauza lor să își pună cap vieții sau să rănească alte persoane. Tot ce ai fi vrut în tinerețe se poate realiza și la o vârstă matură, trebuie doar să îți impui acest lucru, chiar dacă va fi mult mai greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrisoarea de intenție…ce vor să vadă angajatorii

Cele dintâi nu se uită niciodată