in

Cele dintâi nu se uită niciodată

Fiecare om are povestea lui, învăluită de trăiri, sentimente, emoții pe care le simte în fiecare dimineață, la fiecare suflare, cele mai copleșitoare fiind cele dintâi, care nu se uită niciodată.

Omul este un scop în sine, însă acesta este în primul rând interioritate. Suntem ființe gânditoare, sociabile, creative care pot realiza o mie de lucruri bune dar pe lângă și o mie rele. Ce se află în sufletul nostru și simțim nu știe nimeni, poate doar cel care a trecut prin experiențe asemănătoare.

Cu toate că ne definim prin caracteristici comune, fiecare om e diferit prin personalitate, caracter și viața pe care o duce. Ca și ființă gânditoare, nu uităm niciodată lucrurile care ne-au „marcat” și deseori ne aducem aminte de ele atât cu bucurie, dar și tristețe.

Gândurile pe care ni le amintim cel mai adesea sunt cele de când eram copii, când pentru prima oara am trecut prin etape care ne-au ajutat în viață să ne definim și încet-încet să ne maturizăm.

Prima țigară, primul scandal, prima bătaie, primul sărut, primul te iubesc………..vor rămâne în suflet pâna la ultima suflare. Acestea ne definesc drumul în viață, pașii care i-am făcut și care îi vom face.

Deseori se întâmplă să auzi „ai uitat când…”, însă nu este adevărat. Niciodată nu uităm prin ce am trecut, doar că tratăm problema într-un alt mod și mereu vor apărea alte aspecte în viață care vor fi prioritare.

2 Comments

Leave a Reply

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Regrete pe care le avem la 30 de ani….știai că?

    De ce PFA? Avantaje PFA