in

Business prin blogging

Tehnologia avansând din ce în ce mai mult, un business clasic nu mai este satisfăcător pentru antreprenor din diferite motive precum venitul lunar provenit din afacerea respectivă care este insuficient pentru nevoile lui.

Ca și soluție pentru aceasta problemă e prezența business-ului în mediul online printr-un site web de prezentare, magazin online sau doar prin simpla amprentă a business-ului pe rețelele de socializare.

Prezența unui business în mediul online va duce la o credibilitate crescută, o imagine de brand mai puternică și vânzări mai multe. Pentru a stimula o reacție cât mai pozitivă a afaceri în mediul online, avem la dispoziție „unealta” denumită blog.

Deși pare ceva banal, crearea unui blog va ajuta business-ul în mediul online să crească mult mai repede, cu un procent de până la 60% și poate cel mai important aspect, crearea unui „pod de legatură” între comerciantul  sau prestatorul de servicii cu posibili clienți.

Prin blogul realizat, le oferiți persoanelor care îl accesează informații din domeniul în care activați, despre serviciile oferite, articole despre companie și ce activități se petrec în interiorul ei. Astfel  vizitatorii au o plajă largă de informații, prin care vor căpăta încredere în ceea ce oferiți.

Un alt beneficiu este constituit de optimizarea pentru motoarelor de căutare a site-ului, pentru creșterea accesărilor, deoarece „dacă nu am oameni care sa acceseze website-ul companiei, nu o sa am nici un venit”.

Conținutul nou și unic este cel mai adorat de Google, astfel postarea articolelor pe blog vă ajută site-ul care are doar câteva pagini să urce mai repede în motoarele de cautare pe cuvintele cheie stabilite.

Realizarea unui blog este relativ ușoară și ieftină, nu trebuiesc abilități de programator sau web designer pentru crearea lui, iar impactul pe care îl are asupra business-ului în mediul online este foarte ridicat. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

De ce PFA? Avantaje PFA

Au refuzat un salariu minim de 3300 euro