in

Suferința oamenilor buni…de ce?

Se întâmplă deseori să văd oameni buni, care nu doresc răul aproapelui, într-o stare de suferință și tristețe mai intensă decât celelalte persoane din același peisaj. Toți știm vorba „ești bun, ești luat de prost„, însă aceasta să fie cauza suferinței lor?

Această vorbă o auzim destul de frecvent, însă consider că nu aceasta este cauza suferinței unui om bun.

Analizând puțin lucrurile am ajuns la un rezultat destul de interesant, care este constituit din câteva motive pentru care oamenii buni suferă mai mult. 

O sensibilitate sufletească „extraordinar” de intensă care numai cei care o au o pot și înțelege.

La această categorie se regăsesc persoanele care nedorind să îi facă pe ceilalți să sufere prin vorbe și gesturi, preferă să sufere chiar ei, indiferent dacă dreptatea e de partea lor.

În acest mod ei se rănesc singuri și emoțiile negative adunate în sufletul lor pot duce la tulburări și depresii. Sufletul fiind sfâșiat în mii de bucăți, creierul va reacționa imediat, din păcate într-un mod negativ.

O conțtiință cu grad înalt de moralitate, care se manifestă prin respectarea legilor spirituale, juridice și morale.

Deși poate fi considerat ca un plus, de cele mai multe ori fără o experiență a vieții, o conștiință de acest gen se manifestă prin inocență și naivitate.

Inocența și naivitatea în ziua de azi nu duce la nimic bun. Societatea este într-o continuă schimbare și din păcate nu în bine.

Dacă vă regăsiți sau nu în cele spuse mai sus, luați în considerare, le puneți în balanță și poate veți ajunge la un rezultat benefic vouă.

 

2 Comments

Leave a Reply

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Goana după fericire în ochii unui mare artist

    Cum să te prezinți la un interviu