in

Câteva dintre cele mai controversate lucruri interzise în Biblie

Opened magic book with space for copy text

Fiecare perioadă din cele mai vechi timpuri, a avut contradicţiile ei cu tot ce ţine de religie. În ziua de azi aspecte religioase importante precum cele 10 porunci nici nu mai sunt luate în seamă şi mai ales ştiute de generaţiile tinere. În Biblie mai există câteva păcate considerate capitale, pe care le facem zilnic inconstienti.

1. E interzis sa vă duceţi la vrăjitoare
Leviticul 19:31 – „Să nu vă duceți la cei ce cheamă duhurile morților, nici la vrăjitori: sa nu-i intrebaţi, ca să nu vă spurcati cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru„.

2. Pornografia
Toma 2:9 „De asemenea îmi doresc ca femeile să se îmbrace decent„.

3. Fustele Mini
Matei: 5:28 : „Cel care se uită la o altă femeie decât soţia lui cu interes a comis deja adulter cu inima„.

4. Femeile să vorbească în biserică
Corintieni 14:34-35 – „Femeile să tacă în adunări, căci lor nu le este îngăduit să ia cuvantul în ele, ci ăa fie supuse, cum zice şi Legea. Dacă voiesc să capete învăţătură asupra unui lucru, să intrebe pe barbaţii lor acasă; căci este rusine pentru o femeie să vorbească în Biserică„.

5. Sexul înainte de casătorie
Deuteronom 22:20-21 – „Dacă o fată nu este fecioară cand se marită, să fie scoasa la uşa casei tatălui ei, să fie ucisă cu pietre de oamenii din cetate, şi să moară, pentru ca a săvîrşit o mişelie în Israel, curvind în casa tatălui ei. Să cureţi astfel răul din mijlocul tău„.

6. Tatuajele
Leviticul 19:28 – „Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul„.

7. Fructele de Mare
Leviticul 11:10-11 – „Tot ce mişcă în mare şi în râuri, dar nu are aripioare, este urăciune vouă. Sa nu mancaţi carnea lor şi să detestaţi organele lor„.

8. Bârfa
Leviticul 19:16 – „Să nu umbli cu bârfe în poporul tău. Să nu te ridici împotriva vieţii aproapelui tău. Eu sunt Domnul„.

9. Divorţul
Marcu 10: 11-12. – „Cine îşi părăseşte soţia lui şi se casătoreşte cu altă femeie comite un adulter. Femeia care îşi lasă barbatul ei şi se căsătoreşte cu alt bărbat tot adulter face. Adulterul este un păcat de moarte„.

One Comment

Leave a Reply

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Despre viață, citate celebre

    Durerile fizice legate de cele emoționale