in

Cel mai bun ser cu acid hialuronic

cel mai bun ser cu acid hialuronic
cel mai bun ser cu acid hialuronic

Cel mai bun ser cu acid hialuronic? In primul rand trebuie sa sti ca acidul hialuronic ofera pielii hidratare intensiva oferindui stralucire, fermitate, tonifiere.

Acidul hialuronic il vom gasi in aproape 80% din serurile faciale ca si ingredient activ datorita beneficiilor vizibile pe care le ofera.

Un ser cu acid hialuronic are efect de anti-imbatranire. Previne si inlatura ridurile faciale, oferindui pielii tineretea de odinioara.

Cel mai bun ser cu acid hialuronic – Beneficii

Beneficiul principal al acidului hialuronic este hidratarea intensiva și acea capacitate incredibilă de a reține umezeala.

Pentru a înțelege cât de importantă este umezeala pentru piele, trebuie să știți mai întâi că pielea deshidratată – atunci când stratul superior al pielii nu are suficientă apă – pare uscată, aspră și fulgi.

Pielea uscată poate fi periculoasă. „Pielea slab hidratată este incapabilă să mențină o barieră a pielii intactă, lăsând pielea mai vulnerabilă la deteriorarea surselor externe și de mediu”.

Atunci când bariera pielii nu este intactă, poate lăsa bacteriile să intre, ceea ce poate duce la infecție, potrivit unui studiu publicat în noiembrie 2018 în BMC Research Notes.

Barierele cutanate compromise pot juca un rol în multe afecțiuni ale pielii, inclusiv pielea uscată, dermatita atopică, rozaceea, acneea și pielea îmbătrânită, potrivit unui studiu publicat în Journal of Allergy & Therapy.

Pielea hidratată, atunci, este ceea ce îți dorești. „Hidratarea pielii este importantă, deoarece pielea hidratată arată mai gras, mai sănătoasă și mai vibrantă”, spune Marchbein. Și și mai tineri.

Potrivit unor cercetări, îmbătrânirea pielii este asociată cu pierderea umidității pielii, iar un ser cu acidul hialuronic este ingredientul cheie atunci când vine vorba de combaterea acestuia.

Cel mai bun ser cu acid hialuronic poate chiar anula unele dintre semnele de îmbătrânire care au apărut deja, spune dr. Gasquet. „Datorită calităților sale de tragere a apei, acidul hialuronic poate rafina și învârti înapoi în acele zone uscate, scufundate sau„ crepate ”, spune ea.

Cel mai bun ser cu acid hialuronic – Tipuri de acid hialuronic

Acidul hialuronic hidrolizat este acidul hialuronic care a fost descompus în elemente suficient de mici pentru a pătrunde în piele, spune Gasquet.

Este hidratant, dar nu este cea mai hidratantă opțiune, deci este mai bine pentru persoanele care au pielea grasă sau mixtă, deoarece aceste tipuri de piele vor să evite suprahidratarea.

Hialuronatul de sodiu pătrunde mai adânc în piele și oferă rezultate și mai bune, deși efectele nu sunt foarte durabile.

Hialuronatul de sodiu acetilat are beneficiile hialuronatului de sodiu, dar cu rezultate mai îndelungate.

Este cel mai potrivit pentru persoanele care au nevoie de umiditate, cum ar fi cele cu pielea uscată, cei care trăiesc în climă uscată sau cei care caută un produs pentru lunile uscate de iarnă.

Cum alegem cel mai bun ser cu acid hialuronic?

Alegerea celui mai bun ser cu acid hialuronic poate fi dificila datorita multitudini de seruri pentru piele pe care le putem gasii pe piata.

Un ser cu acid hialuronic de calitate trebuie sa contina o cantiate marita de acid hialuronic ca si ingredient activ.

Majoritatea produselor contin 0,1-0,5% acid hialuronic. Noi va trebui sa ne uitam la cele care au undeva intre 2-4%.

Aceste procente fiind ideale. Mai mult de atat poate afecta pielea.

In folosirea produselor cosmetice si de ingrijirea a pielii trebuie sa tinem mereu cont de utilitatea zilnica a acestora nu doar pentru o perioada limitata de timp.

De asemenea cel mai bun ser cu acid hialuronic ar trebui sa contina si alte ingrediente active, deoarece acidul hialuronic permite un amestec a acestuia cu alte tipuri de elemente precum:

  • Niacinamide, Vitamina C, Vitamina D;
  • Peptide sau complexuri de peptide;
  • Extracte de migdale, centella asiatica, colagen, etc.

Trebuie sa fiti atente la alegerea celui mai bun ser cu acid hialuronic si la tipul de ten pe care il aveti. In cazul in care serul contine si alte ingrediente acestea trebuie sa fie potrivite pentru pielea pe care o aveti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cea mai buna firma de contabilitate

registru unic de control

Registru Unic de control ANAF Online, pentru firmele noi infiintate