Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

You are viewing Politică şi societate

Politică şi societate

Câteva dintre cele mai controversate lucruri interzise în Biblie

Fiecare perioadă din cele mai vechi timpuri, a avut contradicţiile ei cu tot ce ţine de religie. În ziua de azi aspecte religioase importante precum cele 10 porunci nici nu mai sunt luate în seamă şi mai ales ştiute de generaţiile tinere. În Biblie mai există câteva păcate considerate capitale, pe care le facem zilnic inconstienti.

1.

Au refuzat un salariu minim de 3300 euro

În România, salariul minim pe economie nu este nici 200 de euro, în timp ce elveţienii au refuzat un salariu minim pe economie de aproximativ 3.300 euro prin referendum, care este cel mai ridicat salariu minim pe economie din lume, conform afirmaţiilor celor de la institutul GFS.bern.

Salariul de 3.300 euro ar fi  fost cel mai mare salariu minim obligatoriu din lume,

Cât costă să mori în România……

Nu mulţi ne permitem anumite luxuri, se pare că nici cu moartea nu scăpăm prea ieftin. Cererea şi oferta a ajuns şi în biserică, unde preoţii negociează slujba cu enoriaşii, pentru ultimul drumş

Tarifele percepute de preoţi diferă în funcţie de zona de reşedinta, mărimea buzunarului şi renumele decedatului. Zona de reşedinta a defunctului, pare a fi cel mai important factor pentru stabilirea preţului.

Sărăcie absolută pentru copiii din România

În România rata sărăciei absolute la copii este cea mai mare din Europa. Oficial peste 350.000 de copii se încadrează în această categorie, copiii care reprezintă generaţiile care vor prelua conducerea ţării în viitor.

Sărăcie absolută, definiţie

Robert McNamara, un om politic american, definește sărăcia absolută ca „o stare extremă a existenței umane când individul în lupta pentru supraviețuire este expus la lipsuri și umilințe de neînchipuit,