Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ce fel de persoană ești, în funcție de poziția în care dormi

Un nou studiu social ne destăinuie că poziția în care dormim poate exprima câte ceva despre personalitatea noastră, chiar dacă la prima vedere le putem considera două lucruri complet diferite și nerelevante unul cu celălalt.

1. Pe spate, cu mâinile în sus

Persoanele care se încadrează în această categorie de obicei le place să fie în centrul atenției și sunt considerate persoane ascultătoare, cu care poți discuta orice.

2. Pe spate, cu mâinile pe lângă corp

Poziție specifică oamenilor liniștiți, care nu își bagă nasul în viețile altora. Deseori pot fi considerați destul de retrași ca indivizi în societate.

3. Pe burtă

În această categorie se regăsesc de cele mai multe ori persoane sociabile, amuzante, care adoră o porție de distracție cu prietenii la orice oră. Nu le plac schimbările de nici un fel și le este greu să se adapteze.

4. Într-o parte

Persoanele care adoptă această poziție de dormit, sunt caracterizate cel mai mult prin hotărârea pe care o au în atingerea țelurilor propuse.

5. Încovoiată

Specialiști cred  că persoanele care se regăsesc în această poziție, dau un aspect de duritate la suprafață, însă în realitate sunt persoane foarte sensibile.

6. Jumătate pe burtă, jumătate într-o parte

Îți place să dormi în această poziție? Înseamnă că ești o persoană care dorește întotdeauna să-și depășească limitele și nu se mulțumește cu lucruri mărunte în viață.

 

3 Responses
 • Cristian
  septembrie 15, 2014

  Articolul chiar pare sa spuna adevarul… Am facut cateva comparatii si am analizat oamenii, si chiar asa e.

  Kudos!

 • Huse
  martie 22, 2016

  Ce tare! Din propile experienta chiar asa este si am mai aratat articolul catorva persoane, chiar este adevarat …

 • Anonim
  martie 24, 2016

  asa este…….

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată.