Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

You are viewing Business în România

Business în România

Cum să te prezinți la un interviu

Această întrebare este deseori pusă de cei în căutarea unui job, însă nu există un răspuns care să asigure angajarea în urma interviului, chiar dacă aveți experiența necesară.

Sunt multe calități care ajută persoana în cauză  să se facă o prezență plăcută la interviu. Cele mai importante fiind:

Optimismul

La un interviu trebuie să ți se citească optimismul atât în vorbe,

Noi finanțări pentru tinerii care vor să înceapă o afacerea

Statul a lansat un nou proiect de finanțare pentru tinerii întreprinzători. Bugetul pentru acest proiect este de 3 milioane euro, bani care se vor acorda numai pentru tinerii din mediul rural.

Proiectul de finanțare pentru tinerii din mediul rural,  a fost lansat de Transparency International România, împreună cu Federația Agricultorilor Fermierul și Sindicatul Tăranilor și Proprietarilor Români.

Freelancer în România, cel mai bine plătit job

Stim cu toții cât de greu e să găsești un job în România, mai ales dacă nu ai experiență sau dacă găsești, în cele mai multe cazuri ești prost plătit. O alternativă mai benefică financiar și pentru dezvoltare este reprezentată de activtatea ca Freelancer.

Freelancer este o persoană care prestează diverse servicii sau oferă niste produse fără o angajare pe termen lung sau angajare pe termen nelimitat într-o firmă.

Google oferă 100 mil dolari pentru finanțarea start-up-urilor din Europa

Pentru a sprijini finanțarea start-up-urilor din Europa, Google lansează un fond de 100 milioane de dolari. Ajutorul va fi acordat doar pentru activitățile comerciale care promit mult prin ideiile acestora.

Bill Maris, managing partner la Google Venture, susține că fondul de 100 milioane de dolari va finanța “cele mai bune idei de la cei mai buni antreprenori din Europa”.

Business prin blogging

Adaugat de 0 , 0

Tehnologia avansând din ce în ce mai mult, un business clasic nu mai este satisfăcător pentru antreprenor din diferite motive precum venitul lunar provenit din afacerea respectivă care este insuficient pentru nevoile lui.

Ca și soluție pentru aceasta problemă e prezența business-ului în mediul online printr-un site web de prezentare, magazin online sau doar prin simpla amprentă a business-ului pe rețelele de socializare.